Υπηρεσίες | Rodos Security Services
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Υπηρεσίες

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ

Όντας επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια και καλά εκπαιδευμένοι, διακρίνονται από ευγένεια και υπευθυνότητα και ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες του πελάτη.

• Φυλάξεις Συναυλιακών Χώρων
• Υπηρεσίες Ασφαλείας Συνεδρίων – Ημερίδων
• Φυλάξεις Αθλητικών Εκδηλώσεων
• Περιφρούρηση Ξενοδοχείων

ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣΑ ΦΥΛΑΞΗ

Το πρόγραμμα Περιπολούσας Φύλαξης και Άμεσης Επέμβασης εφαρμόζεται επιτυχώς από την GRS τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μια ποιοτικά διαμορφούμενη, πλέον αποτελεσματική και οικονομικά συμφέρουσα λύση για την ασφάλεια του χώρου σας. Επισκεφθείτε μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την εφαρμογή του προγράμματος αυτού

ΣΥΝΟΔΕΙΑ VIP

Η συνοδεία υψηλών προσώπων είναι μία πολύ ιδιαίτερη και ευαίσθητη υπηρεσία, κατά την οποία απαιτείται προσωπικό με άριστη εκπαίδευση και γνώση του αντικειμένου. Η GRS με προσωπικό αναλόγων προσόντων αποτελεί μία από τις ισχυρότερες εταιρείες της Ροδιακής αγοράς , αφού στο παρελθόν μας εμπιστεύτηκαν την προσωπική τους ασφάλεια σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και από όλους τους κλάδους εργασίας

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Το Κέντρο Λήψεως Εικόνας (Κ.Λ.ΕΙΚ) είναι μία καινούρια υπηρεσία, η οποία επισκέπτεται το χώρο σας μέσω διαδικτύου ανά μία ώρα από τις 23:00 έως τις 07:00. επισκέπτεται, επίσης, το χώρο σας εφόσον ανεργοποιηθεί ο συναγερμός τις ώρες αυτές, και αν κριθεί απαραίτητο, επεμβαίνει όχημα με εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας εφόσον βέβαια έχει προσυμφωνηθεί.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ (ALARM)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ TV (CCTV)

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ (FIRE ALARM)

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ

ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η G.R.S. αναλαμβάνει την ασφαλή και έγκαιρη μετακίνηση χρημάτων, με ευέλικτες λύσεις παραλαβής και κατάθεσης με ή χωρίς παρουσία εκπροσώ που της εταιρείας σας, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται λειτουργικά οι επιχειρήσεις. Η G.R.S. παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για όλες τις χρηματαποστολές που αναλαμβάνει. ( πολύτιμα αντικείμενα ή έγγραφα ).

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Telamatix Α.Ε., στόχος μας είναι να συνδέουμε ανθρώπους και αντικείμενα, που βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο και τα οποία δραστηριοποιούνται για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Έτσι, διαθέτουμε στην ελληνική αγορά:

• Εποπτεία και Διαχείριση οχημάτων (Fleet Management)
• Προγραμματισμό και Δρομολόγηση (Optimal Routing)
• Πλοήγηση (Navigation) • Προστασία Οχημάτων
• Προστασία Μεταφερόμενων εμπορευμάτων.

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Στα πλαίσια της συνεχούς αύξησης αναγκών των επιχειρήσεων στο τομέα Ασφάλειας προϊόντων και εγκαταστάσεων η GUARD RODOS SECURITY σας προτείνει το πλέον σύγχρονο τρόπο για την επίτευξη της ασφαλούς και ομαλής λειτουργίας των καταστημάτων σας.

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Η GRS βρίσκεται στη διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να επιλέξετε το χρηματοκιβώτιο που κρίνεται ως το καταλληλότερο για την περίπτωσή σας καθώς επίσης και να σας δώσει τις απαρέτητες συμβουλές για την ορθότερη και ασφαλέστερη χρήση του.

15 Χρόνια Εμπειρίας & Παρουσίας στην Ρόδο.

Δείτε την εταιρική μας video παρουσίαση